Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

Vonalgrafikus portré rendelés

Régies papír alapon, vagy fehér alapon, a figurák köré rajzolt míves kerettel (ami a mellékelt képeken is látszik) vagy anélkül, fekete vagy barnás árnyalatú vonalakkal rajzolva. 
A vonalgrafikus portré minden esetben fekete-fehérben készül (amit kérhetsz barnított változatban, ha a romantikus, régies hatás tetszik), finom árnyékolással a plasztikusság érzet kedvéért. Lehet kérni egy vagy két kiegészítő színt, amiket itt-ott a képen festői pontatlansággal jelenítek meg a kép feldobása érdekében, ezáltal, ha olyan színt kérsz, ami az otthonodban is domináns, az elkészült vonalgrafikus portré még jobban fog passzolni otthonod környezetéhez. 
A kép alapvetően konkrét háttér nélkül van, azonban ha fontos számodra egy épület, vagy táj, hogy megjelenhessen a képen, akkor az plusz költséggel jár bonyolultságtól függően.
Lehet csak arc, vagy felsőtestes vagy egész alakos, lehet fekvő vagy álló formátum. Ezeket mind előre kell pontosan meghatározni, mert a képed elsőre tökéletes lesz, amennyiben pontos, részletes az elképzelés, utólag nem lehetséges a változtatás. Ezért emailben mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot, hogy minden részletet pontosan rögzíthessünk, megbeszélhessünk!
A képedet két féle módon kaphatod meg: 
1. Digitálisan - emailben kapod meg, magas felbontású JPG fájlban, amit aztán saját magad tudsz nyomtatni vászonra, fotópapírra, plakátpapírra, vagy elviheted nyomtató helyre és ott nyomtattatod.
2. Nyomtatva - vakrámázott vászonképként rendelheted a nyomtatást, ez esetben amerikai vászonra nyomtatott, fa keretre feszített, gyönyörű színű és minőségű vászonképet kapsz majd, melyet GLS szállít házhoz Neked. A GLS díja Magyarország belföldre vászonkép szállítás esetén +3000 ft, mely házhozszállítási díj a vevőt terheli. A vászonképedet rendelheted A4, A3, A2, A1, A0 méretben. 

4termék 14

CSALÁDI vonalgrafikus portrévarázslat rendelés

50 000 Ft

ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés

50 000 Ft

KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés

50 000 Ft

SZERELMES vonalgrafikus portrévarázslat rendelés

50 000 Ft