Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés
ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés
45 000 Ft

ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés

ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés
ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés
ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés
ESKÜVŐI Vonalgrafkius portrévarázslat rendelés

Vonalgrafikus portré rendelés

Régies papír alapon, vagy fehér alapon, a figurák köré rajzolt míves kerettel (ami a mellékelt képeken is látszik) vagy anélkül, fekete vagy barnás árnyalatú vonalakkal rajzolva. 
A vonalgrafikus portré minden esetben fekete-fehérben készül (amit kérhetsz barnított változatban, ha a romantikus, régies hatás tetszik), finom árnyékolással a plasztikusság érzet kedvéért. Lehet kérni egy vagy két kiegészítő színt, amiket itt-ott a képen festői pontatlansággal jelenítek meg a kép feldobása érdekében, ezáltal, ha olyan színt kérsz, ami az otthonodban is domináns, az elkészült vonalgrafikus portré még jobban fog passzolni otthonod környezetéhez. 
A kép alapvetően konkrét háttér nélkül van, azonban ha fontos számodra egy épület, vagy táj, hogy megjelenhessen a képen, akkor az plusz költséggel jár bonyolultságtól függően.
Lehet csak arc, vagy felsőtestes vagy egész alakos, lehet fekvő vagy álló formátum. Ezeket mind előre kell pontosan meghatározni, mert a képed elsőre tökéletes lesz, amennyiben pontos, részletes az elképzelés, utólag nem lehetséges a változtatás. Ezért emailben mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot, hogy minden részletet pontosan rögzíthessünk, megbeszélhessünk!
A képedet két féle módon kaphatod meg: 
1. Digitálisan - emailben kapod meg, magas felbontású JPG fájlban, amit aztán saját magad tudsz nyomtatni vászonra, fotópapírra, plakátpapírra, vagy elviheted nyomtató helyre és ott nyomtattatod.
2. Nyomtatva - vakrámázott vászonképként rendelheted a nyomtatást, ez esetben amerikai vászonra nyomtatott, fa keretre feszített, gyönyörű színű és minőségű vászonképet kapsz majd, melyet GLS szállít házhoz Neked. A GLS díja Magyarország belföldre vászonkép szállítás esetén +3000 ft, mely házhozszállítási díj a vevőt terheli. A vászonképedet rendelheted A4, A3, A2, A1, A0 méretben. 
A vonalgrafikus portrévarázslatot minden esetben a teljes összeg előre utalása után kezdem el készíteni, utánvét nem lehetséges.
Az ár két apró változtatást foglal magában (mivel fekete-fehérben készül, színbeli változtatásokra nincs szükség, esetleg picit hajhossz módosítás, vagy szem árnyalatának sötétítése, világosítása stb., nagy változtatásokra egyébként sincs szükség, mivel előre minden apró részletet egyeztetünk emailben: berzsaneszti@gmail.com, így a kép pontosan úgy készül, ahogy megbeszéljük előre). 
Az ár: Egy olyan tökéletes képre vonatkozik, amin minden szereplő rajta van a fotón, amiről rajzolom a mozdulatot, arcokat, ruhákat. Nem kell másik képről arcot rajzolni és abban a ruhában és mozdulatban rajzolva ami a fotón van.
Ha másik képről szeretnéd, hogy rajzoljam az arcot, plusz költséggel jár (bonyolúltrágtól függ). 
Ha más ruhában szeretnétek lenni, mint a fotón vagytok, plusz költséggel jár (bonyolúltságtól függ).

Ehhez a gyönyörű képhez minimum A2 méretű vászonképet javasolnék, de az A1 méret sem nagy hozzá, sőt az A0 sem. 

Ezek a méretek igen impozánsak, és garantálják, hogy ez az örök emlék otthonod örök éke legyen! 

Amerikai vászonra történik a nyomtatás, gyönyörű minőségben, azonnal falra lehet helyezni, mert a vászonkép hátulján van egy akasztó.

Hogy mekkora méretben szeretnéd nyomtatni, azt be tudod állítani a megrendelés leadásánál.

Mindenképpen írj emailt a részletek miatt, hogy pontosan átbeszélhessünk mindent, illetve ha több fő szerepelne a képen, mint amennyi a rendelésnél lehetséges, akkor is írj egy e-mailt és minden részletet megbeszélünk, mit hogyan szeretnél. Így tökéletesen fog elkészülni álmaid vonalgrafikus portrévarázslata!
(Az ár változtatásának a jogát minden esetben fenntartjuk)
Ide várom leveled: berzsaneszti@gmail.com
45 000 Ft
Adatok
Cikkszám
990798
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek