Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés
KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés
50 000 Ft

KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés

KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés
KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés
KISKEDVENCEM vonalgrafikus portrévarázslat rendelés

Vonalgrafikus portré rendelés

Régies papír alapon, vagy fehér alapon, fekete vagy barnás árnyalatú vonalakkal rajzolva. 
A vonalgrafikus portré finom árnyékolással készül a plasztikusság-érzet kedvéért.
Meghatározhatod, milyen színvilágban kéred a képedet: ha olyan színt kérsz, ami az otthonodban is domináns, az elkészült vonalgrafikus portré még jobban fog passzolni otthonod környezetéhez. 
A kép alapvetően konkrét háttér nélkül készül, festett, könnyed, akvarelles stílusban, azonban ha fontos számodra egy épület, vagy táj, hogy megjelenhessen a képen, akkor azt is a képre rajzolom (plusz költséggel jár bonyolultságtól függően).
Lehet a képen csak az arcotok, de lehet felsőtestes vagy egész alakos is a kompozíció, és  lehet fekvő vagy álló formátum. Ezeket mind előre kell pontosan meghatározni, mert a képed elsőre tökéletes lesz, amennyiben pontos, részletes az elképzelés (utólag nem lehetséges a változtatás). Ezért emailben mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot, hogy minden részletet pontosan rögzíthessünk, megbeszélhessünk!
A képedet két féle módon kaphatod meg: 
1. Digitálisan - emailben kapod meg, magas felbontású JPG fájlban, amit aztán saját magad tudsz nyomtatni vászonra, fotópapírra, plakátpapírra, vagy elviheted nyomtató helyre és ott nyomtattatod.
2. Nyomtatva - vakrámázott vászonképként rendelheted a nyomtatást, ez esetben amerikai vászonra nyomtatott, fa keretre feszített, gyönyörű színű és minőségű vászonképet kapsz majd, melyet GLS szállít házhoz Neked. A GLS díja Magyarország belföldre vászonkép szállítás esetén +3000 ft, mely házhozszállítási díj a vevőt terheli. A vászonképedet rendelheted A4, A3, A2, A1, A0 méretben. 
A vonalgrafikus portrévarázslatot mindenképp megkapod digitálisan (akár rendelsz nyomtatást mellé, akár nem), és képedet minden esetben a teljes összeg előre utalása után kezdem el készíteni, utánvét nem lehetséges.
(Mivel ez a kép csak és kizárólag Neked készül, a Te elképzeléseid alapján.)
Az ár két apró változtatást foglal magában (pl. esetleg picit hajhossz módosítás, vagy szem árnyalatának sötétítése, világosítása stb., nagy változtatásokra egyébként sincs szükség, mivel előre minden apró részletet egyeztetünk emailben: berzsaneszti@gmail.com, így a kép pontosan úgy készül, ahogy megbeszéljük előre). 

 

Az ár: Olyan képről készült rajzra vonatkozik, amin minden szereplő rajta van a fotón, nem kell másik képről arcot rajzolni és mindenki abban a ruhában és mozdulatban szerepel majd a rajzon is, ami a fotón van.
Ha másik képről szeretnéd, hogy rajzoljam az arcot, illetve ha más ruhában szeretnétek lenni, mint amiben a fotón vagytok, plusz költséggel járhat (bonyolúltságtól függően). 

Egyedi és gyönyörű minőségű portrévarázslatodhoz minimum A2 méretű vászonképet javasolnék, de az A1 méret sem nagy hozzá, sőt az A0 sem. 

Ezek a méretek igen impozánsak, és garantálják, hogy ez az örök emlék otthonod örök éke legyen! 

Amerikai vászonra történik a nyomtatás, gyönyörű minőségben, azonnal falra lehet helyezni, mert a vászonkép hátulján van egy akasztó.

Hogy mekkora méretben szeretnéd nyomtatni, azt be tudod állítani a megrendelés leadásánál. (Természetesen kisebb képet is tudsz rendelni, mint amit az előbb ajánlottam.)

Mindenképpen írj emailt a részletek miatt, hogy pontosan átbeszélhessünk mindent, illetve ha több fő szerepelne a képen, mint amennyi a rendelésnél lehetséges, akkor is írj egy e-mailt és minden részletet megbeszélünk, mit hogyan szeretnél. Így tökéletesen fog elkészülni álmaid vonalgrafikus portrévarázslata!

 

(Az ár változtatásának a jogát minden esetben fenntartjuk)
Ide várom leveled: berzsaneszti@gmail.com
50 000 Ft
Adatok
Cikkszám
583459
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek