Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

Vírusölő Titkos Hősök
Vírusölő Titkos Hősök
2 590 Ft

Vírusölő Titkos Hősök

Ez egy különleges mesekönyv, melynek minden oldala színező és játékos fejlesztő feladat. Aki kiszínezi a könyv lapjait, végül egy színes mesekönyvet kap. A mese segít feldolgozni a gyerekeknek a vírus-helyzetet, amivel világunk küzd évek óta. Az akciómese pozitív végkimenetele felszabadító érzéssel tölti el a kis olvasókat, mert végül a jó győz, a vírusnak meg mennie kell. De a kaland közben olyan alapvető értékeket tanulhatnak meg a gyerekek, mint az egymás segítésének fontossága, a kitartás, a leleményesség, a barátság ereje és az, hogy soha ne adjuk fel. A könyv erős, vastag, jó minőségű lapokból áll, melyekre lehet festeni vagy filccel színezni anélkül, hogy átütne a másik oldalra.

 

A könyv rövid bemutatása:
Csillám városban új vírus ütötte fel a fejét. Az öt szuperhős, Mr. T, Ben, Red Boy, Tulip és Daisy a rejtett padlásszoba félhomályában tanácskoznak arról, hogyan menthetnék meg a várost, hogyan segíthetnének a városlakóknak. Vajon sikerül előállítaniuk az ellenszert? Sikerül megmenteni a határon rekedt fertőtlenítő rakományt? És sikerül teljes győzelmet aratni az ádáz korona vírus felett? Kiderül a meséből, melyet olvasva a gyerekek is mind hősökké válhatnak! 

2 590 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Nézd meg videónkat

A könyv paraméterei: 

Akciómese-és foglalkoztató könyv, 52 oldal, puha kötésű, borító puha kötésű, színes, belív fekte-fehér, minden oldala színezhető. 

Méret: A5. 

A könyv kiszínezve egy tökéletes képregényes mesekönyvvé válik. 

Adatok
Cikkszám
348858
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Andrea
2021.12.01
Szuper könyv, ami egyben színező is és foglalkoztató és még egy társas is volt benne. Külön köszönöm.
Hasonló termékek