Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

Blog

Heló péntek

Berzsán Eszti
Berzsán Eszti
2021.11.26 21:29
Heló péntek
inspiráló ez az állapot számomra. Sokkal világosabban, tisztábban àtlátom a dolgokat, ilyenkor haladnak előre a történetek a fejemben, az életemben felmerült nagy kérdésekre, dilemmákra ilyenkor kapok választ - ami egyébként mindig roppant megnyugtató, amikor megtörténik. Ma ébredés előtt például arra vágytam, hogy ezt az állapotot minél hosszabbra nyújthassam.
Aztán mikor már felébredek, arra van szükségem, hogy azonnal írhassak, vagy rajzolhassak, amit éppen kell, hogy még egèszen közel az álombeli, kikapcsolt, másik dimenzióbeli tudatállapotomhoz át tudjam húzni a mi érzékvilágunkba, amit láttam, tapasztaltam... ez az egész egy nagyon izgalmas folyamat. Minden nap várom... persze nem mindig jön ez így össze, hogy ébredés után azonnal dolgozhassak, bár alkotói termékenységem szempontjából ez lenne az ideális... sőt, kevesebbszer jön össze, mint szeretném. Ilyenkor az a fajta könnyű haladás, amit az univerzum nekem hajnalonként előkészít, az adott napra már elveszett, de mivel haladni kell és akarok is, így más módszerhez kell folyamodnom. Vagy mással haladok, vagy többet gondolkodom, utánaolvasok, tervezek, felhalmozom a szükséges háttér-tudásanyagot. Az éjszaka a másik hasonló időm, ahol ugyanazok a varázslatos erőkészletek rendelkezésemre állnak, mint hajnalban. De az éjszakát kábé egy éve nem bírom kihasználni, a testem szavát követem, és hagyom magam pihenni, hosszútávon ez nagyon fontos. Ezért csak a drága reggelek vannak nekem... amiket meg egy, még az írásnál is sokkal fontosabbnak adok: a kislányomnak.
Így aztán minden nap sakkozom, hogy minden meglegyen, és néha suhanhassak én is egy kicsit a ladikommal az ihlet folyamán...
Tudjátok, az a jó, hogy teljes béke van bennem, bármiféle nehézségek ide vagy oda. A helyemen vagyok.
Csak elmeséltem, mit jelentenek nekem a hajnalok és az álmok birodalma...
Félálombeli szendergéseimből egy gyönyörű családba ébredek reggelenként. Minden reggel kivétel nélkül elmosolyodom, amikor rájuk nézek. Egy csodálatos és okos kislány szuszog az àgyikójában, és a lelki társam, legjobb barátom, a férjem alszik mellettem...
Velük minden lehetséges, és minden halad a maga medrében, mert mi is így szeretnénk, és az Univerzum is így akarja... ezért adott minket egymásnak ????????
Ölelés és jóakarat Mindenkinek,
Eszti ????????