Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
9 990 Ft

NAPTÁR-2023

NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023
NAPTÁR-2023

Minden évben megjelenik BERZSÁN ESZTI ÉVES NAPTÁRA.

Álló A/4 méret, tele egész oldalas, színes képekkel, 26 db képet találtok a naptárban, felül a kép, alul a naptár beosztás, két hetente lapozós, imádnivaló, falra akasztható csodanaptár! Névnapokkal, jegyzethelyekkel. Miután eltelt az év, akár ki is szedhetőek a képek és faliképként is használhatóak otthonotok díszeként. Minden ünnephez megtalálható benne a hozzá passzoló kép, ami meghozza a hangulatot. Csodálatos szín és minőség, vastag borító, elbírja az egész naptárat. Limitált számban jelenik meg, mivel az évnek csak az utolsó két hónapjában kapható. Egész évre boldogságot, mosolyt, szeretetet fog adni otthonaitokban!

Köszönöm a Berzsán Eszti Naptár 2o23-mal kapcsolatos rendelési szándékodat. Nagyon örülök, hogy így szereted a képeimet, amik szerepelni fognak benne.
A Naptár paraméterei: 
Berzsán Eszti 'Magyar Lélek' Naptár 2o23.
A4 méretű színes naptár, felső oldalon az egész oldalas kép, alsó oldalon a két heti naptár beosztás, álló formátum (lyuk furattal akasztható fel, felfelé hajtjuk a lapokat, felfelé lapozós), két hetente lapozós rendszer, tehát egy hónapban két képben is gyönyörködhetsz, névnapok és minden napra kis jegyzethely is lesz benne (ahogy az asztali naptárakon szokott lenni). Borítója vastag, elbírja a naptár súlyát, belív fényes műnyomó papíron, gyönyörű szín és minőség. 
A képek körül keret van, ami később levágható, így az adott év/hónap elteltével a kép faliképként is használható. 
A naptár ára 999o Ft. 
A postaköltség 125o Ft Magyarország
belföldre. Külföldre is postázunk,
A naptár megjelenése: 
2o22. május 25-ig bezárólag meg fog jelenni, de minden valószínűség szerint előbb. Jelenleg nyomdai előkészítés fázisában van, gyártás hamarosan indul. 
A számlaszám, ahova utalhatod a naptár/naptárak és a postaköltség összegét (ha mást is rendelsz, vagy több naptárat szeretnél, 25.ooo Ft rendelési összeg felett a postaköltséget mi álljuk, ez a www.esztiberzsan.com webshopon is így van, érdemes körülnézni, mert gyönyörű felnőtt színezők, regény, novella gyűjtemény, mesekönyvek, gyermek fejlesztő foglalkoztatók, és két káprázatosan szép, vastag kártyás, minőségi memória játék van fenn, mint az én alkotásom). 
Számlaszám a Naptár előrendeléséhez: 
 

Utalni ide tudsz:

K+H számlaszám: 10400205-72505654-54491009 A számla Berzsán Róbert néven van. 

Milyen névre, címre írjuk a számlát? 

Ha sikerült az utalás, írj nekem, nézzük a beérkezett öszeget és vissza is jelzek. Ezután előrendelésed hivatalos. A számlát billingón keresztül küldjük, ezért a számlázáshoz szükséges adatokat kérlek küldd el nekem itt emailben. Név, cím, email cím.
A gyönyörűséges 'Magyar Lélek' Naptár pedig érkezik amint kijön a nyomdából!
Nagyon boldog vagyok, hogy a Magyar Lélek naptár a Te otthonodba is örömöt, békét, szeretetet hoz majd a jövő év minden napján! 
Minden nap találkozhatunk a www.facebook.com/esztiberzsan oldalon a Facebook-on (Eszti Berzsán - író, illusztrátor), és az Instagramon www.instagram.com/esztiberzsan. 
Millió puszi, ölelés és jóakarat Neked és családodnak, 
szeretettel: 
Berzsán Eszti 
9 990 Ft
Nézd meg videónkat

Adatok
Cikkszám
NAPT-2023
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek