Szeretettel köszöntünk webáruházunkban

Berzsán Eszti hivatalos oldala

A mi életünk története falikép
A mi életünk története falikép
13 500 Ft

A mi életünk története falikép

A mi életünk története falikép
A mi életünk története falikép
A mi életünk története falikép
A mi életünk története falikép

A MI ÉLETÜNK’ IDŐVONAL - VONALGRAFIKUS-SZILUETT ÉLMÉNYKÉP

Lepd meg szerelmedet egy gyönyörű, elegáns és egyedülálló A MI ÉLETÜNK IDŐVONAL KÉPpel! Legyen rajta minden, ami titeket jellemez, a saját dátumaitok, életetek főbb állomásai, a számotokra fontos elemek, tárgyak, helyszínek.

Mit tartalmaz ‘A MI ÉLETÜNK’ IDŐVONAL SZILUETT ÉLMÉNYKÉP?

Életesemények szimbolikusan megrajzolva fehér alapon finom vonalgrafikával és sziluettekkel, néhány rövid szöveggel, évszámokkal. A szereplőket meglévő szimbólumok közül lehet kiválasztani, melyek mind, egyedileg Berzsán Eszti alkotásai. (Amennyiben nincs olyan sziluett, vagy szimbolikus rajz készleten, amire szükség lenne a Te egyedi képedhez, abban az esetben ugyanebben a letisztult stílusban készül újabb szimbólum, amire szükség van, és ez a szimbólum utána bekerül majd a nagy szimbólum gyűjteménybe is.) A szimbólumokat össze lehet válogatni kedved szerint, lehet a képen annyi fontos állomás, amennyit szeretnél. Betűtipusok szabadon választhatóak. Idézetet is kérhetsz a képre, a pontos elrendezést egyeztetjük, ahogy minden részletet is.A képet két féle formában kérheted:

- digitálisan: magas felbontású JPG fájl, mely nagy méretben is szép minőségben nyomtatható. Emailben kapod meg, nyomtathatod saját magad, vagy elviheted nyomtató helyre.

A digitális fájl tartalmazza a kép egyedi, személyre szabott szerkesztését. 

A digitális kép fizikai terméket nem tartalmaz. Postaköltség ez esetben nincs.


- nyomtatva:

       1. vastag plakátpapírra nyomtatva: 

A4, vagy A3 méretben nyomtatva.

       2. Vakrámázott vászonra nyomtatva: 

A4, A3,  A2,  A1, A0 méretben nyomtatva. A képet azután nyomtatjuk, hogy láttad és mondod, hogy mehet a nyomdába. Ezután 24-48 óra a nyomtatás elkészülése. GLS-sel szállítjuk házhoz. A nyomtatás amerikai vászonra történik, gyönyörű szín és minőség. Fa keretre feszített vászonkép lesz a végeredmény, mely akár utólag keretezhető is pluszban, de erre nincs szükség, mivel anélkül is nagyon jól mutat. Azonnal falra szerelhető, mivel a vászonkép hátulján található egy képakasztó.


Postaköltség Magyarország belföldre vászonkép esetén +3000 Ft.

13 500 Ft
Adatok
Cikkszám
971836
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek